Søgemaskineoptimering

Mark Pedersen - Freelance webudvikler og SEO konsulent

Alle hverdage kl. 9-20 på tlf: 28 76 14 96 

Søgemaskineoptimering stastisik

Søgemaskineoptimering Case Study

Søgemaskineoptimering til webshops

Alle open source shop systemer har i dag en masse indbyggede- og tilkøbsmoduler som kan hjælpe med at aflaste det arbejde der nu engang er ved at have en webshop med tusinde af produkter som skal rettes til med korrekte søgeord, bedre beskrivelser og flere billeder, for ikke at nævne søgemaskine venlgie links.

Jeg har rig erfaring med webudvikling og programmering fra en baggrund i IT før min tid som SEO freelancer, og er derfor overbevist om at jeg kan hjælpe i enhver situation, og at der ikke skal ringes til en programmør for at implementere de SEO forbedringer jeg anbefaler.

Ehandel Seo

 

Jeg har ikke blot erfaring med at bygge en webshop op fra bunden, jeg har også flere års erfaring i at drive egen e-handel med knap en million i årlig omsætning. Så alt fra at få kunderne, til at få dem til at finde produkterne, og dertil at lægge dem i kurven og rent faktisk foretage en transaktion har jeg erfaring i også, så når jeg laver søgemaskineoptimering på webshops, har jeg altid kunden og konvertering i baghovedet.

Effekten fra mit SEO arbejde bliver derfor ikke kun målt i antal af nye klik, højere placering på google og flere besøgende, men mine foreslag til forbedringer kan også i sig selv give afkast, især hvis det er en webshop der skal ligge på nettet i flere år.

 

 

Copyright © 2014 - Sogemaskineoptimering.com