Søgemaskineoptimering

Mark Pedersen - Freelance webudvikler og SEO konsulent

Alle hverdage kl. 9-20 på tlf: 28 76 14 96 Mit navn er Mark Pedersen. Jeg er en freelance SEO konsulent, og jeg har hjulpet mange virksomheder med at få flere besøgende og salg. Min erfaring og viden indenfor området kan også hjælpe din virksomhed med at opnå endnu mere.

Jeg har arbejdet som SEO konsulent siden 2006. Først på mine egne sider, men efterhånden som de er blevet solgt har jeg med tiden dedikeret mig til søgemaskineoptimering og alt hvad det indebærer.

Jeg har gennem årene arbejdet med dugfriske webshops, hobbyvirksomheder, iværksættere og mindre virksomheder.

Jeg tilbyder et samarbejde hvor jeg kan stå for det hele, eller blot veje ind med den indledende SEO analyse.

Mine services inkluderer blandt andet: markeds- og konkurrentanalyse, researche nøgleord og sætninger, hands on teknisk implementering af diverse html/php forbedringer on-site, adwords optimering, webmaster tool og tracking, linkbuilding, artikelforfatning m.m.

Fremgangsmetoden starter som regel med at jeg laver en analyse af hjemmesiden som projektet drejer sig om, hvorefter en dialog med ejeren fastslår strategien. Det er muligt at skrive seo artiklerne selv, og jeg tilbyder også undervisning via skype og teamviewer på timebasis.

Her er de vigtigste ting at starte med.

Søgemaskineoptimering Case Study

Søgemaskineoptimering

SEO er min primære beskæftigelse. Jeg kunne bruge timer på at skrive omkring søgemaskineoptimering, og hvad det er for et fænomen, men det vil jeg til dels overlade til min blog. Her vil følge et kort overblik over hvad søgemaskineoptimering er, og hvilke undergenrer man benytter sig af. Enhver kunde er forskellig, så alt afhængigt af hvilken branche og hvilke konkurrenter der er involveret vil omfanget & indsatsen variere drastisk.

En kort oversigt over processen fra første kontakt til seo rapportering:

  • Efter kontakt fra kunden vil jeg analysere hjemmesiden hvorpå søgemaskineoptimering arbejdet skal udføres, her vil jeg kigge på både den interne struktur, altså selve koden på hjemmesiden, og hvordan den ligger i forhold til konkurrenterne på internettet.
  • Afhængigt af situationen vil jeg informere kunden om strategien, oftest er der en del arbejde der skal laves på selve sitet, hvilket jeg med glæde gør, da min baggrund ligger i webudvikling.
  • Når søgemaskineoptimerings strategien er blevet godkendt, vil jeg implementere de væsentlige ting på selve siden, og dernæst begynde på linkbuilding og hvad der ellers er blevet aftalt.
  • Oftest behøver jeg ikke at dokumentere overhovedet, da mine kunder mærker effekten hurtigt på deres besøgsantal og bundlinje, men for at alting er i orden sender jeg hver måned en rapport over udført arbejde, samt statistik omkring trafik og lign.

Nøgleord & Research

Første skridt i enhver SEO kampagne jeg kører, er at undersøge hvilke keywords der er relevante for kundens ønsker. Uanset om der er lavet søgemaskineoptimering på siden før, vil jeg gerne foretage min egen research og drage mine egne konklusioner.

Dette skridt er GRATIS - klik her for at få et tilbud!

On-page søgemaskineoptimering

Andet skridt er at implementere disse søgeord bedst muligt på siden. Min filosofi er at de besøgende på siden skal være i højsædet, stærkt efterfulgt af søgemaskinerne. Med FTP-adgang vil jeg kunne lave det nødvendige arbejde på alle opensource systemer, og mange af de kommercielle.

Off-page søgemaskineoptimering

Når siden er optimeret, går jeg igang med at skabe en større eksponering på internettet. Mine metoder er naturlige, og bliver ikke straffet. Linkbuilding er hovedretten i denne opskrift, og her vil mit fokus også ligge. Dette er simpelthen den mest effektive metode, både med og uden pris involveret. Jeg opretter links hver dag, og aldrig for mange til at det bliver opfattet som spam.

Søgemaskineoptimerings rapport

Hver måned, såfremt det ønskes, sender jeg en rapport afsted, der indeholder væsentlige oplysninger såsom timer arbejdet, hvad timerne er gået til, heriblandt nøgletal som indikerer links bygget, gammel og ny rangering på Google & Bing m.m.

Copyright © 2014 - Sogemaskineoptimering.com