Søgemaskineoptimering

Mark Pedersen - Freelance webudvikler og SEO konsulentMit navn er Mark Pedersen. Jeg er en freelance SEO konsulent, og jeg har hjulpet mange virksomheder med at få flere besøgende og salg. Min erfaring og viden indenfor området kan også hjælpe din virksomhed med at opnå endnu mere.

Jeg har arbejdet som SEO konsulent siden 2006. Først på mine egne sider, men efterhånden som de er blevet solgt har jeg med tiden dedikeret mig til søgemaskineoptimering og alt hvad det indebærer.

Jeg har gennem årene arbejdet med dugfriske webshops, hobbyvirksomheder, iværksættere og mindre virksomheder.

Jeg tilbyder et samarbejde hvor jeg kan stå for det hele, eller blot veje ind med den indledende SEO analyse.

Mine services inkluderer blandt andet: markeds- og konkurrentanalyse, researche nøgleord og sætninger, hands on teknisk implementering af diverse html/php forbedringer on-site, adwords optimering, webmaster tool og tracking, linkbuilding, artikelforfatning m.m.

Fremgangsmetoden starter som regel med at jeg laver en analyse af hjemmesiden som projektet drejer sig om, hvorefter en dialog med ejeren fastslår strategien. Det er muligt at skrive seo artiklerne selv, og jeg tilbyder også undervisning via skype og teamviewer på timebasis.

Her er de vigtigste ting at starte med.

Søgemaskineoptimering Case Study

Copyright © 2014 - Sogemaskineoptimering.com