Søgemaskineoptimering

Mark Pedersen - Freelance webudvikler og SEO konsulent

Alle hverdage kl. 9-20 på tlf: 28 76 14 96 

Søgemaskineoptimering stastisik

Søgemaskineoptimering Case Study

Søgemaskineoptimering til Open Source CMS Systemer

Cms

De mest populære CMS systemer har allerede en masse ekstra tilføjelser i form af plugins og apps der kan hentes til at forbedre sidens synlighed på nettets søgemaskiner som Google og Yahoo. 

Det kan ofte spare lidt tid at installere disse plugins, i stedet for at manuelt redigere samtlige sider, især på tunge sider med meget indhold.

Selvom CMS systemer er bygget til at være SEO venlige, gør de desværre ikke alt arbejdet for en. En smule erfaring rækker langt, og kan være med til at sørge for der ikke bruges unødvendig tid og resourcer på ting som ikke fungerer, eller vægter særligt for søgemaskineoptimering overordnet.

Der skal også stadigvæk bygges en linkprofil på nettet, og det er her en SEO konsulent kommer ind i billedet. Jeg kan hjælpe med alle slags opensource systemer, og mange andre sites også, kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud.

Ved først at top-tune CMS systemet, og derfor gå aktivt igang med en linkbuilding kampagne kan der opnås gode resultater på relativt kort tid. Jeg har før rangeret ord for virksomheder på mindre end en måned, og fået top1 placeringer på mindre end 6 uger.

Få lavet søgemaskineoptimering hos mig

Copyright © 2014 - Sogemaskineoptimering.com