Søgemaskineoptimering

Mark Pedersen - Freelance webudvikler og SEO konsulent

Alle hverdage kl. 9-20 på tlf: 28 76 14 96 

Søgemaskineoptimering stastisik

Søgemaskineoptimering Case Study

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering, der ofte omtales som SEO, er en strategisk proces, der anvendes til at forbedre en hjemmeside eller websides synlighed i søgemaskinernes organiske placering , især på Google.com

Søgemaskineoptimerings ydelser

SEO ydelser har altid styrket kundernes websider, og med en sund blanding af optimerings teknikker, samt ærlig og naturlig linkbuilding, ja så kommer der resultater hver eneste gang. Forbedring af de organiske resultater på søgemaskiner sker gennem en proces, der desværre ikke sker fra dag til dag, og intet kan med 100% sikkerhed fastslås. Når det så er sagt, er der en række teknikker og metoder, som tiden har vist bare virker, og mine mere end 10 års erfaring kan navigere terrænet hurtigt og effektivt.

SEO Filosofi

Filosofi er måske ikke noget man ofte hører i sammenhæng med SEO, men jeg mener at det er vigtigt at tænke på søgemaskineoptimering ikke er målets ende, men blot et værktøj til at opnå flere besøgende. De selvsamme besøgende skal sælges på indholdet på websiden, som måske ser fint nok ud for en søgemaskine robot, men desværre ikke sælger produktet til kunden.

SEO Etik

Etik i forbindelse med en SEO-kampagne , er relevant da der desværre er mange som benytter sig af metoder som kaldes for "Black Hat" teknikker. Dette er ting såsom betalte links, deling af links, skjult tekst og mange andre metoder som alle bliver straffet af google, og endda kan medføre at hjemmesiden helt bliver fjernet fra google's resultater.

Konklusion

Ovenstående er hvad jeg har fundet yderst effektivt til at få høje naturlige søgeresultater. Hvis du syntes at dette "lyder da meget let, hvorfor gør jeg det ikke bare selv?" - Så er min tankegang at du da helt klart skal læse "Hvorfor SEO"

Har du beslutsomheden til at lære en ny ting, begå lidt fejl undervejs mens du perfektionerer dit håndværk er det en no-brainer, men hvis du er ligesom de fleste, og ønsker at udnytte den ekspertise, som en veletableret partner kan tilbyde, så er valget indlysende.

Copyright © 2014 - Sogemaskineoptimering.com